Vitsippor #2


Flowers


Snart bär det av till stallet!

Gött med fredag!
Ska ta något att äta nu och sen åka till ridskolan! :) Efter det blir det väl som vanligt på fredagar, god mat och sen fredagsmys med chips! Blir pizza idag, mums! Hehe, jag är tjockis ♥
Dagen har vart rätt go idag, fint väder och inte så jobbigt i skolan! ^^

Ha en bra fredagskväll!

Opsie Daisy...

Jag har inte berättat vad som hände för ett tag sedan :o x)
Så... well, låt mig få presenteraaaa...



... Sebben & Linus!
Sebben till vänster & i mitten och Linus till höger.

Detta är då mina nya medryttarhästar!
Jag ska hjälpa till med att rida dom 1-2 gånger i veckan :]

Är dom inte söta? :'D ♥

Superbra låt!

Mohombi - lika bra som alltid!

Sex your body
- Mohombi

Älskar hans nya album! :D

Utvecklingssamtal FINALY!

Hade utvecklingssamtal idag ^^ Och det var minsann på tiden! Skulle haft för flera veckor sedan egentligen... Men först blev min mamma sjuk, och sen så blev min klassföreståndare sjuk, och sen gick det inte osv... Men det gick bra ialafall! Bra i alla ämnen, dom tycker dock att jag ska delta mer muntligt... Hehe, jag är lite tyst av mig x)

Är rätt så trött nu och lite trög i huvudet så orkar inte skriva ett alltför långt och seriöst inlägg xd
Så aouu, sov gott små människor! ♥



Vitsippor.


Lite hiss & diss...

• Ett par chinos från Lindex kom idag!
• Jag slutade tidigt idag.
• Haft en sköj dag! :3 Kul att träffa kompisarna man inte träffat på lovet igen!
• Våran hammock står framme nu ♥
• Lovet är slut = skolan har börjat igen.
• Jag har haft huvudvärk enda sen jag kom hem nästan :(

Någon som ser?

Är det någon som ser vad detta är? ;)


»| Tigers - LET'S SAVE THEM!


Dagen.

Idag var första skoldagen efter påsklovet!
Dagen var ganska slapp faktiskt. Hade rätt så skoj idag! ;)
Vi hade "sams" först, alltså där man gör övningar och sånt för att lära känna varandra osv. Vi skulle prata om vad vi hade gjort under påsklovet. Och imorse fick jag faktiskt en känsla av att vi skulle göra det, var nästan nära på att skicka ett sms till en kompis och säga att jag hade en sån känsla, men gjorde inte det ändå...

Sen hade vi svenska. Svenska-arbetet ska in på fredag, så måste göra klart det nu! Det måste även engelska-arbetet. Till lunch var det spaghetti & köttfärsås, rätt okej! :) Och sen var det NO + Bild, i halvklass. På NO:n så skulle vi seriekoppla batterier och glödlampor och på bilden skulle vi göra klart vårat senaste "projekt", eller hur man säger - måla fiskar. Blev ganska nöjd med min. Den blev bättre än jag trodde att den skulle bli från början, men den kunde blivit ännu bättre :)

Imorgon ska vi se på film på matten!
Vet dock inte vilken ännu :) Men man får ta med sig godis & sånt ialafall, så vi får se vad jag hittar på att ta med mig! Kanske bara blir en påse lösgodis, känns lättast så ;) Då får man ju en massa olika godissorter lixom :)

Jaoo, jag ska inte tråka ut er med min tråkiga vardag ;]



Kokosnötter är min nya fobi...

... fallande kokosnötter dödar fler människor än hajar?

Ny, vårig design!

Så, nu har bloggen en ny, mycket vårigare design!
Tänkte först bara för skojs skull göra en ny header, och när den var klar så passade det ju inte ihop med resten av bloggen, så då var jag ju tvungen att göra en helt ny design isåfall. Så då gjorde jag det helt enkelt :)

Vad tycker ni?

Jag och mitt påskägg!


Hope... ♥



HOW TO: Sätta upp studsmatta #1


Slumdog Millionaire


Har precis tittat på denna filmen, " Slumdog Millionaire ".
Den var riktigt bra faktiskt, rekommenderas! Lite annorlunda, på ett bra sätt! :) Ska jag betygsätta den så får den 5 av 5!



Go Love! {Talang 2011}


Vilken grym kille alltså! Älskar't ♥
Och låten... så himla underbar! Att han har skrivit den själv? Ofattbart! ♥

Att dom aldrig kan sluta vara så bra

Seriöst, hur grym kan man vara? Sam Tsui & Kurt Schneider! ♥

Gårdagens outfit - Mina nya chinos! ♥


Beautiful eyes ~ {Figo #3}


Påskvandring och sånt.

Nikon D70 + Sigma Zoom 1:3.5-5.6 DC D

Idag så hade vi en såkallad "påskvandring" i skolan x)
Vi skulle mötas vid kyrkan så jag och Emelie tog bussen ner till Kungälv och gick sen resten av biten ner, kom dit en halvtimma innan! Duktiga är vi, haha ;) Dessutom regnade det, usch! Aja, när vi blivit insläppta och min klassföreståndare hade kommit så fick vi reda på att vi fått håltimma på engelskalektionen, vilket var lektion vi egentligen skulle haft efter påskvandringen. Så då hade vi två och en halv timmas håltimma & lunchrast, wihoo! Så vi hade bara två korta lektioner, gött! Slapp dag alltså ;)

Idag kom även lite kläder från H&M som jag ville ha :D Kommer nog upp bild sen! ;)
Imorgon är det utvecklingssamtal... men sen efter det händer den roliga grejen, hoppas bara inte det regnar imorgon också! ^^

Peaceouuuuuuuuuuuuut! :D (Y)

Ändrade planer.

Istället för Tisdag klockan 18.00 så blev det Onsdag klockan 18.30 ca ^^'
Kom hinder ivägen nämligen ;p
Längtar! :D

Figo #2


Hoppas nu...

Tisdag klockan 18.00.
Ni får veta vad det är om efteråt! ;)

Min nya nördlåt.

Private Party - Vanessa Falk

Den är asbra! :D

Figo ♥

Nikon D70 + Sigma Zoom 18-50mm 1:3.5-5.6 DC D

Är han inte världens sötaste hund? ♥

Mackan är fin ♥

Hade Mackan igår, som jag trodde ;) Vi tog ridborgarmärket, haha xd Innan så skrittade & travade vi på fyrkantsspåret och på volterna och skulle ställa hästarna. Blev även galopp i båda varven, det gick jättebra! :) Mackan var faktiskt lugn i galoppen, ovanligt faktiskt! ;) Men han blir lite segare/lugnare på sommaren/våren.

Film kanske kommer, min gulliga lillasyster filmade lite roliga videos haha! Man hör henne kommentera lite när jag rider, är lite kul faktiskt ;) Samt en video i stallet när jag pysslar med Mackan :] Så kanske kommer som sagt.

HAJDO.

Friday, friday... ♫


Wihoo, äntligen fredag igen! Jag tycker denna veckan gick fort faktiskt? Haha, har haft SO-prov idag ialafall, gick nog ganska så bra :) Skrev inte så mycket på sista frågan dock ;d Om 45 minuter ca så ska jag åka till stallet :3 Tar kanske med mig kameran denna gången? Hehe, inte vääärldens allvarligaste inlägg direkt... Men ha en härlig fredag! :)

That's it.

Sitter förhoppningsvis och pluggar nu.


Torsdag dåvaaa


Nikon D70 + Sigma Zoom 18-50mm 1:3.5-5.6 DC D

Idag har varit en rätt så okej dag. Dock så hade vi lång dag och gick till klockan fyra ungefär, men tycker ändå dagen gick fort för att vara så lång? Haha, det där lät kanske lite konstigt...
Vi hade ialafall NO-prov idag, och smart som jag är så glömde jag faktaboken igår så jag kunde inte plugga... Men tycker att det gick rätt bra ändå, hoppade över vissa frågor, menmen!

På tisdag ska vi tydligen på någon påskvandring... MEN jag ska inte vara med, höhö. Jag ska till tandläkaren då, och hinner nog tillbaka till andra lektionen, antagligen NO-lektionen ;) Meeeen ingen kommer bry sig :( Hahaha, nä jag ska inte vara sadface här, förlåt :D Och mina kompisar bryr sig säkert, hoppas jag xD

Aja, imorgon blir det SO-prov så nu ska jag gå och plugga lite! ;) *Känna sig duktig*
Ha en bra kväll!

Det är så logiskt...


It's so fluffy I'M GONNA DIE!


Inköp i Torp {Den 2:a April}


Hur kär får man bli?

Nikon D70 + Sigma Zoom 18-50mm 1:3.5-5.6 DC

Denna boken läste jag ut idag. Tog hem den från skolan, det är nämligen ett "bokprojekt" eller hur man ska säga vi håller på med, och jag hade inte läst så mycket i boken så tog med den hem. Så förut när jag hade tråkigt satte jag mig och läste, och sen kunde jag inte slita mig haha! Så blev att jag läste ut den :)

Riktigt bra bok faktiskt, jag gillade den! Var svår att slita sig från, haha ;)
Jag måste åka till biblioteket snart asså, jag har inga böcker att läsa! :o Får ju två i månaden eftersom jag är med i Pollux, men dom läser jag ut ganska snabbt x) Det är nog enda anledningen att jag inte går ur klubben - böckerna.

Aja, någon mer som läst boken? :)

My eyes ;; Före & Efter


Visste ni att...


... fladdermöss alltid svänger åt vänster när de flyger ur en grotta?

Spring is whispering.

Nikon D70 + Sigma 18-50mm

Ridning snart då alltsååååå

Om en timma ungefär så åker jag nog till stallet :D
Vet inte vem jag kommer få, men tror nog chansen är stor att jag får Mackan ;) Just nu har jag ganska tråkigt, hehe... (a) Så här får ni en asbra låt + en bild, varsegod! :D


Obs! Redigerad bild - kontrast och nivåer tror jag.

Let's ROCK'N ROLL tonight!



Sitter förmodligen i skolan just nu och har SO. ZZzzzzz. Snark. So är bland dom segaste ämnena som finns -.- Vi sitter typ hela lektionerna och har genomgång, man blir frusen och jättetrött efteråt! :o Är ju inte så kul att sitta stilla på en stol i en hel timma och lyssna på en massa obegripligt babbel som dom tydligen tycker att vi ska lyckas få in i huvudet!? Nä, So är långtråkigt helt enkelt... så just nu sitter jag nog och gäspar ^^

Idag, eller igår kanske man borde säga, så hade vi lång dag. Slutade 15.45. Sex lektioner, varav en av dom var en idrottslektion som hölls på morgonen. Skulle egentligen inte varit med på gympan men vi skulle gå "promenad" typ 5km som vi ska springa nästa eller nästnästa vecka :p Beror på vädret. Aja, kanske inte världens kuligaste att sitta och läsa om min trista vardag, haha?

Men idag så är det ju fredag och ridning, wiiee ♥ Vi ska hoppa med, ännu mer wiiieee! :D Jag undrar lite om jag kommer få Hedvig även denna gången, även fast jag ridit henne 3 gånger nu... hon är ju ny så ridläraren kanske vill att hon skall hoppas lite? ^^' Jag vet inte, antagligen kommer jag att få Mackan :) ♥

Pusspuss ;*