Stallet snart!

Ska snart dra till stallet!
Imorgon ska jag åka och paddla + tälta med alla andra 8:or! Vi ska paddla till nått ställe och så tälta där så vi får ha med oss all packning i kanoterna typ. Känner mig inte så jättetaggad på det men det kommer säkert bli roligare än man tror! ;)
Alla måste sova, eller iaf vara rätt så tysta vid 12, men vi kommer nog inte det i mitt tält haha... Vi får ha med oss godis och sånt så antagligen sitter vi och smaskar i oss en massa onyttigt på kvällen haha! Sen åker vi hem på fredagen igen, ungefär klockan 12.

Intressant att veta, eller hur? Haha, men ja...

Nu ska jag dra till stallet, chao!

Orkar inte blogga.

Orkar inte blogga så mycket just nu, är tillbaka i perioden då man inte har någon direkt lust och inte orkar fixa bilder och sånt. Och utan bilder är det en ganska tråkig blogg...

Men blir väll förhoppningsvis aktiv snart igen! (Läs: Förhoppningsvis!)

Tråkigt liv...

Mitt liv är rätt tråkigt just nu faktiskt... *sadface*

Fotboll!

Har kollat när min lillasyster spelade fotboll! Hon gjorde sitt första mål någonsin, hon var så stolt haha!
Jag tyckte hennes lag behövde bli lite tuffare bara, för dom är duktiga ändå. Våga gå på bollen liksom. Jag fotade lite och jag såg även lite av 97:ornas (killarnas) sista match, fast på långt håll.
Bilder kommer upp, i promise!

Minns mig som en människa.

Sitter här och lyssnar på musik! Najsigt!
Sitter vid skoldatorn, sitter typ bara vid den nu haha... Men det är mest för att min lillasyster ibland har våran dator och då tar jag min skoldator istället, eller om man vill snacka med nån på skype eftersom vi inte har mic på familjens dator ;)

Ska försöka slänga in ett inlägg med bilder sen, får besök runt halv sex.

Tråkigt.nu

Har skittråkigt...
Sitter vid nya skoldatorn som vi fick igår och funderar på vad jag ska hitta på typ... haha.
Men våran nya skoldator är faktiskt riktigt nice, det enda som är dåligt är att den inte har cam, men vi skulle typ få det om en månad eller nått? Äsch, jag vet inte ;)

Jag får väl typ nörda spel eller något... Hehe.

Jobbig dag!

Har varit en rätt så seg dag idag...
Till och början med så började vi dagen med gympa klockan fem över åtta, och för att hinna med bussen fick jag gå upp halv sju. ZZZzzzzz.
Sen så slutade vi 14:55, vilket är rätt najs då bussen kommer kvart över så vi behöver inte vänta så länge jämfört med de andra dagarna. Men eftersom vi började tidigt så kändes dagen jätteseg och det kändes som att vi slutade senast fyra. Självklart så var min buss också tvungen att skita i att komma! Åh, blir så arg på den! Har hänt förut att den inte kommit eller att den varit jättesen, men nu väntade vi i 40 minuter men den kom aldrig!

Som tur var så var det några 6:or vid busshållplatsen som haft språkval i våran skola och väntade på sin buss tillbaka till deras skola (dom kom nog hem rätt mycket för sent...). Men dom hade missat sin buss tydligen, så vår rektor (vi har dessutom en ny rektor nu!) fick fixa en annan buss till dom. Med den bussen fick även vi andra 8:or som skulle åkt bussen som aldrig kom åka med, han gick med på att köra oss till våran ort efteråt! Så var väl hemma klockan fyra ungefär.
Sen klockan sex så drog jag till hästarna, Jordan & Dino. Efter ett tag började mitt skoskav bli så illa att jag knappt kunde gå! Jag had einte känt det innan vi åkte, men sen så stod jag där med skoskav och utan plåster eller något. Men som tur var kände jag inte någon skoskav när jag red. Sen när jag skulle hämta Jordan i sommarhagen så skulle jag plocka upp grimskaftet jag tappade, sen när jag reste mig upp så stod Jordan med huvudet precis över mig, så slog i huvudet mitt på en metallsak på hans grimma... Det gjorde jätteont!
Så en rätt så jobbig och seg dag helt enkelt...

Men imorgon får vi de nya skoldatorerna iallafall!

Sitter nog just nu i skolan!

Skulle gissa att jag just nu sitter i mitt hemrum och kollar nya schemat och sånt!

Godnatt!

Ska sova nu, skola imorgon ju = gå upp klockan halv åtta. Men ska läsa lite innan jag sover hehe!
Godnatt!

Skolstart.

Imorgon börjar skolan... blöööh.
Såg precis mitt nya schema, dock tror jag inte att det är helt klart än då vissa ämnen fattas på schemat. Men änsålänge ser det rätt bra ut!

Ska kanske dra till Stenungsund sen, får se.

Lord of Darkness


Lite ändringar i designen!

Har flyttat upp menyn lite och ändrat header!
Tycker själv att det blev skitsnyggt, vad tycker ni?

Jahopp...

På måndag börjar skolan igen då... Yay typ..

Nu ska ju jag då börja i 8:an. Det känns helt sjukt! Jag började precis i 7:an känns det som?
Nu blir det betyg och sån skit också, haha. Nu är det ju annat betyg, nu är det ju A, B, C, D, E eller F som gäller, inte IG, G, VG eller MVG. Jag tror nog att det är ett rätt så bra "betygssystem" eller vad man nu ska kalla det. Jag har iallafall packat ner det mesta jag behöver, hittade lite mappar och plastfickor också som jag stoppade ner, alltid bra att ha!

Kommer nog lite bilder från när jag var hos Anna i Ulricehamn snart.
Besök gärna Annas blogg! www.annaasp1998.bloggplatsen.se


Bild från Annas ridlektion, efter att en tjej ramlade av ;)

I know, i know...

Jag vet att uppdateringen är sämst nu men är borta hos en kompis och har varit det sen i fredags, åker hem imorgon kväll...
Pallar liksom inte blogga här :D

Det kommer nog bilder härifrån sen!
Chao!

Veckans planer

Idag: Åkte hem från pappa.
Imorgon: Åka till Nordens Ark med mamma och lillasyster.
Fredag-Lördag: Sova över hos en kompis
Söndag: Inget planerat ännu ;)

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera just nu...

Förlåt...

Ändrade planer...

Inget Fun City idag ;)
Blir nog i slutet av veckan istället eller något... hehe, får se helt enkelt.

Idag har jag mest slappat och tittat på Glee, riktigt seg var jag sen efter att ha tittat på 6 avsnitt i sträck typ ;) Haha, men efter att ha svalkat av mig lite så blev jag piggare!

Kort inlägg bara för att uppdatera lite. Godnatt!

Kort text om resan & det


I Danmark var det riktigt mysigt, vi spelade wii när det var dåligt väder (vi åkte med Jonas bror och hans dotter, och dom tog med sitt wii), softade i solen när det var soligt, åt glass och bara hade det gött! :) Dom två sista dagarna regnade det ju dock jättemycket, regnade ju minst 48 timmar i sträck! Så då var vi mest inne och längtade hem lite.




Enkelt, det blev inget Fun City ;) När vi var påväg dit så regnade det fortfarande lite och det skulle regna mycket dagen efter, så vi sket helt enkelt i det! Dagen efter fick vi höra att det blivit översvämning på en camping i Varberg och då var vi glada att vi åkt hem istället!
Dock så ska vi åka dit imorgon istället över dagen!


Knuthenborg var jättekul! Vi hittade en massa saker vi inte tittade på sist vi var där. Det är ju så stort, och så mycket att titta på! I år hade dom dessutom vargar, vilket dom inte hade sist vi var där. Vi såg även fåglar, känguru och emu, vilket vi inte visste fanns där innan! Vi tittade när dom matade vargarna också, då var det bara en glasruta mellan publiken och vargarna. Fick då några ganska bra nära bilder på dom! Dock så var det lite smutsigt på glaset från händer och så, men aja!



I tisdags så var vi på Borås Djurpark. Fick väl ganska bra bilder, bäst fick jag på lejonen och björnarna! :)
Dock upptäckte jag att jag någon gång o början av dagen hade kommit åt något så bländaren sänktes till hela 8! Och då var det ju svårare att få ljusa bilder, hade väldigt låg slutartid hela tiden = lite suddigare bilder x) Sen när vi gått runt hela parken så märkte jag det! "Inte konstigt att det blev så mörka bilder" tänkte jag då haha...





Nu så chillar jag mest och spelar Wii om dagarna :D För juste, det har jag inte berättat... Jonas köpte ett Wii när vi var i Danmark :D Haha, för det var typ billigare där än i sverige och så hade Jonas och mamma älskat att spela Wii så då blev dom väldigt sugna på att köpa ett x) Najsnajs alltså :D

Sååå, imorgon blir det Fun City, på onsdag kommer en kompis till mamma och på lördag kommer Jonas lillebror! Sen ska jag till pappa nästa vecka hehe! Fullt ös! ;)

Nytt skrivbordsunderlägg! ♥



Älskar! ♥ Och jag vet att vi har många ikoner x)
Newkid-fan som jag är (a) Har ni inte lyssnat på hans låtar innan, så gör det! :D
Här är några av dom jag gillar mest!

Göra dig stolt


Minns mig som en människa


Vi Maxar


Jag gråter bara i regnet


"Vi Maxar" och "Göra dig stolt" är inte släppta på skiva, utan finns bara på youtube :) Hoppas dock att dom släpps i ett album snart!