Nothing can keep me from lovin' you

I've been aloneSurrounded by darknessI've seen how heartlessThe world can be

I've seen you cryingYou felt like it's hopelessI'll always do my bestTo make you see

Baby, you're not aloneCause you're here with meAnd nothing's ever gonna bring us downCause nothing can keep me from lovin' youAnd you know it's true




I feel pretty, but unpretty...





Never insecure until I met you
Now I'm bein' stupid
I used to be so cute to me
Just a little bit'skinny
Why do I look to all these things
To keep you happy
Maybe get rid of you
And then I'll get back to me

I feel pretty,
Oh, so pretty,
I feel pretty and witty and bright
And I pity
Any girl who isn't me tonight

Jag älskar låten ♥

Awesome


Haft min blogg i 1000 dagar!

Idag har jag haft min blogg i 1000 dagar! Rätt tufft ändå va? Haha.

 


Bra Ebba

Alla andra gjorde no-provet för typ en vecka sedan men då var jag sjuk och det har jag vart sen dess. Tror ni jag har pluggat något medan jag var hemma? Nääeeee.

Tänkte faktiskt göra det lite idag, iallafall försöka, men har suttit här med en PowerPoint med typ det mesta man ska kunna tror jag men jag har inte pluggat något utan typ snackat med Johanna på Facebook och kollat youtubeklipp istället haha. Men jag hatar att plugga no, för hur mycket man än pluggar så fastnar det inte i huvudet typ. Och det är så tråkigt att läsa no ju haha, åhhh så tråkigt är det. Så då läser man inte ordentligt så aa, you get it.

Men får väl försöka plugga lite så jag inte blir helt efter alla andra...

HAHAHA DÖR, SÅ JÄVLA SÖT!


Tyst...

Så tyst. Så skönt.
Hör bara mina egna andetag och tankar. Behöver stunder som denna. Så skönt. Älskar det.


Gillar det här

Jag vill inte tillbaka till verkligheten. Jag gillar det som det är nu. Att inte gå i min skola, hitta saker som faktiskt gör mig glad och som jag älskar att göra och inte behöva se vissa saker jag hatar att se. Helst skulle jag vilja radera de mesta som har med resten av världen att göra.
Skolan, människorna osv. Men lite saker vill jag ha kvar. Några människor vill jag ha kvar.

Jag vet inte hur jag vill ha det istället. Det enda jag vet är att jag inte vill ha det såhär. Att jag vill kunna vakna upp en morgon nu, och känna förändring. Veta att jag inte ska tillbaka till samma tråkiga skit.

För asså... Mitt liv är ganska tråkigt. Jag hittar inte på mycket med mina kompisar - vissa kompisar vill jag gärna hitta på något med någon gång men är osäker på om de är intresserade av det. Sen så har jag samma rutiner nästan varje vecka. Jag har mina rutiner på morgonen, sen är jag i skolan, och när jag är hemma spelar jag keyboard, tittar tv, och kanske sjunger om det är så att jag är ensam. Fast på onsdagar och torsdagar är jag i stallet.
Därför har det varit lite skönt att vara hemma, ändra rutiner, och känna: "ey, jag vill leva mitt liv!".
Skulle vara gött att kanske hänga med nån efter skolan eller nått någon gång. Ändra lite på det vanliga liksom, och dessutom umgås. Gör ju inte det så ofta, gör oftast sånt på helger och lov isåfall. Men har haft samma rutiner i mer än ett år.

Det är tråkigt ska jag säga. Och det är jobbigt att vilja umgås med folk som troligen inte vill umgås med en själv.

Tja, det här var ett inlägg om allt och inget. Ska sova nu och försöka bli av med hostan. Ni fattade nog inte så mycket av det jag skrev, om ni ens läste, haha. Men jag har ofta mycket tankar. Ibland fattar bara jag dom, och det är bra, men ibland dåligt.
Godnatt...


Lördagsmyyys!

Sitter och umgås med familjen, vi tittar på gladiatorerna! Jag och min extrapappa brukade titta på det när jag var liten, så satt jag och räknade ner haha! Kul att se det igen!

Avnjut nu dessa ytterst underbara bilder på mig, min extrapappa och lite av godiset ;)
Gulligt inlägg, jappjapp.


Snööööö


Tehe

Har fortfarande rätt hög feber men är piggare och känner mig bättre nu iallafall :) Höhö. Intressant inlägg, jag vet. Men mamma kollar tv och jag sitter bredvid och vet inte vad jag ska göra typ, så bestämde mig för att bara göra ett inlägg hehe. Tittat på 8 glee-avsnitt idag från säsong 1, och varje avsnitt är ju typ 45 minuter, så har alltså ägnat ungefär 6 timmar åt att titta på glee idag... Och innan det tittade jag på program på tv:n. Bra va? Haha men vad gör man när man är sjuk liksom...

Känns så skumt att folk är i skolan medan jag är hemma, eftersom jag vart borta från skolan i exakt en vecka idag så känns ju som att jag är ledig eller nått. Men jaooo, det var väl allt...

Hehe hoppas ni sover bättre än mig om nätterna!


Darren Criss is supermegafoxyawesomehot.


Dålig uppdatering, i know...

Sorry för dålig uppdatering men pallar inte blogga så mycket nu när jag är sjuk + att jag inte har så mycket att blogga om eftersom jag typ sitter hemma och tittar tv hela dagarna haha.
Men nu ska jag sova, g'night!

HAHAHA så jävla grym va!


...


Toppen...

Tog tempen igen och trodde att det gått ner, men nejnej, istället har jag fått 38.8 graders feber, en hel grad högre ju! :(
Tur att jag inte gick till skolan idag! :o
Och blir nog inget no-prov för mig denna veckan haha... Men det är gött för jag kan typ ändå inget, har inte pluggat nått typ hehehe (a)

Men aa, sov sött nu alla!


Sjukling

Har vart hemma idag då jag vaknade imorse och det kändes som jag hade feber. Så jag tog tempen och hade 37.9, så det blev att lägga sig och sova igen...
Vaknade igen klockan 12 och sen dess så har jag legat och funderat på vad jag ska hitta på.

Just nu är jag jättevarm, usch! Svettas typ :o Så funderar på att byta om till min onepiece. Skulle jag vart i skolan idag så skulle jag stått och väntat på bussen nu. Skumt haha.

Aja, peeeaceeee!


Fryser!

Fy vad jag fryser! Har typ frossa eller nått? :(
Har dessutom en jobbig hosta som gör att det känns som jag har ett rivjärn vid halsen varje gång jag hostar eller gäspar bland annat.

Är dessutom arg på mig själv. För att jag aldrig släpper det. Liksom hallå, det plågar mig ju bara? Jag har bett om chanser om att få starta om och har fått tusentals, men varenda gång sumpar jag det. Antingen med att inte säga ett skit och göra något åt saken eller förstöra det ännu mer genom att säga något vrickat. Varför inser jag inte. Det kommer aldrig hända lilla gumman? Men jag vill ju inte inse sanningen.
Faktum är att det gick mycket bättre innan det här och i början av det. Sen så blev jag blygare och allt räddare för att sabba allt. Men det är ju DET som sabbar allt. Att jag är så rädd. Så feg. Inte släpper.

Och ändå intalar jag mig själv att jag inte bryr mig längre? Aa, säkert du.

Dude, i can't let you go.


All the time...

Kunde inte vart mer sant.


Haha

Fin gästbloggning av Ida va? ;)
Nu sitter jag på bussen påväg hem och idag har det varit en rätt seg dag men ändå rätt slapp. Hade hemkunskap först där vi gjorde pastasallad, gott faktiskt! Sen seg no där jag inte jobba mycket utan mest lyssnade på musik. Sen svenska då, och då jobbade jag verkligen INGET. Orkade inte så dampade bara på lite folk hehe...

Så himla trött nu, blir att äta och vila när jag kommer hem!
Ha de!


Cha chaaa

Cha cha ebbas läsare Ida här nu har vi en liten rast från hemkunskapen sen så ska vi laga pastasallad tror jag Hähä nu ska jag va lite social mot Ebba och Rebecka ha de !!!;)


Haha kommer nog behöva denna...


True


Gladiatorerna!

Myser med familjen och kollar på Gladiatorerna!


Ju mer dom spottar på mig desto snabbare kommer jag blomma


Snark...

Mamma bad mig göra en av de saker jag hatar mest. Att städa. Zzzzz. Får se om jag lyckas med detta...


Sean Banan inuti Afrika


Sean Banan har då gjort en egen film nu, vilket jag tycker är lite kul eftersom han är så go men samtidigt undrar man hur en film med honom kommer se ut. Jag hittade iallafall lite fakta om vad filmen skulle handla om:

"Sean Banan har spelat in en duett med Kikki Danielsson, och i vanlig ordning ska det göras en musikvideo. Men eftersom budgeten är för liten investerar Sean rubbet hos en mystisk affärsman.

Sean & Kikki flyger till Afrika för att spela in den fetaste videon någonsin. Våra hjältar får dock genast problem eftersom affärsmannen tycks ha gått upp i rök. De slår följe med en smågalen f.d svensk ambassadör och efter en fartfylld jakt genom Afrika, full av udda möten och overkliga äventyr får de till slut tag på honom. 
Han vägrar ge tillbaka Seans pengar. Sean deppar men Kikki peppar, och efter ett antal bil- och båtjakter lyckas de ta tillbaka pengarna
."

Ja, vad ska man säga? Låter inte som någon toppfilm men rolig är den nog!

Vad säger ni, vad tycker ni om att han har gjort en film?

Här har ni trailer:

Gulligt Ulrik

Ibland så tar man ett kort vid precis rätt tillfälle... ;)


Bilden är från Vinterstart.

I close my eyes, and i see you


2 cool for school

Jag är så awesome så jag behövde inte gå till skolan idag!
Fast nä, just kidding! ;) (Fast jag är fortfarande awesome...)

Var inte ett dugg bättre imorse utan kände mig bara värre än igår kväll! :( Hade fortfarande hemsk huvudvärk och fasansfullt ont i halsen, men förutom det så hade jag blivit täppt i näsan också. Jag kände att jag inte skulle orka gå till skolan + att jag inte hade orkat koncentrera mig eller någonting och vad är det då för mening att gå till skolan? Dessutom är jag typ aldrig sjuk eller hemma från skolan så kan gott stanna hemma för en gångs skull! ;)

Men förutom det så har det varit en väldigt bra dag för att vara fredagen den 13:e! ;)
Hur har eran fredag varit, någon otur?

Peace!

Svar på en kommentar!


Nej, jag rider inte på krs, utan jag rider på sthrk, Stora Höga Ridklubb :)

Ni vet att om ni undrar något, nästan vad som helst, så är det bara att skriva en kommentar! Och ni kan ju vara anonyma om ni inte vill att jag eller någon annan ska veta vem ni är! ;)

Hehehe


Död

Mår inte så jättebra just nu. Är trött som fan (ursäkta mitt språk...), har huvudvärk och har nog aldrig haft så här mycket halsont. Halsen bränner sönder bara jag andas! :( Hoppas på att jag är bättre imorgon...


Woopwoop

Det är kallt. Brrrr.
Och jag är trött. Och ska till stallet om typ 45 minuter. Och min grupp har ändrats till en trea tror jag... woopwoop, najsiga grejer. And tomorrow it's FRIDAY, FRIDAY, GOTTA GET DOWN ON FRIDAAYYYY!

Inte alls flum inlägg, nejnej.
Ha det gött.

Raggarmustasch...

Upptäckte att jag fått en riktig charmig mustasch efter att jag ryktat.
Sexy and i know it!


Smutsig hest...

Här ska det ryktas!


Västtrafik - you gotta love it!

Självklart kommer inte busshelvetet alls ((((: Så då har man alltså slösat en hel jävla timma som man kunde ägnat åt att sova istället...
Gud vad jag älskar västtrafik! :))))


Åh helvete

Nu får jag sluta. Du är bara du ju. Har aldrig vart något mer.
Är jag så jävla desperat eller vad? Jo men det är jag nog... Så jävla desperat av att få ha något speciellt eller udda med någon. Bli omtyckt av någon. Det behöver inte betyda att vi behöver vara mer än vänner. Vill bara känna att jag har nått med den personen som ingen annan har. Vad hände egentligen? Eller är det bara jag som inbillar mig?
För det har jag ju gjort hela jävla tiden. Inbillat mig att det var nått. Men sen fattade jag ju. Det fanns bättre än mig.

Jag hoppas så mycket att jag ser varenda liten detalj som en möjlighet att det hade kunnat vara så som jag vill innerst inne. Men det är så hopplöst, för så är det inte. Och det vet jag egentligen. Jag vill bara inte tro det. För vi hade något innan. Det vet jag. Jag blev ju behandlad som en riktigt bra kompis, om inte bättre. Vilket var sällsynt. Men jag vet inte vad som hände. Det försvann. Du hittade nya människor.

Men du ska veta att även om du inte saknar det så gör iallafall jag det, för jag tyckte om det vi hade...

Omg snö!


Stenungsund!

Har vart i Stenungsund och köpt lite saker, bland annat så bytte jag ut väskan jag fick i födelsedagspresent till en annan, gillade inte riktigt den jag fick, dels för att den inte hade axelband. Lägger upp bild på den sen! :D

Usch, skola imorgon :( Kanske lite kul att träffa vissa människor men mest tråkigt ju... Pallade knappt att gå upp 9 idag, hur ska jag då palla gå upp halv 7!?


Godnatt!

Nu ska jag kolla på Glee en stund och sen (läs: försöka) sova. Smsa gärna om ni har mitt nummer, kommer nog vilja snacka med nån för att jag inte kommer kunna sova, alldeles för tidigt för mig haha. Eller skriv på fb eller nått om ni inte har mitt nummer :) Svarar alltid, så tveka inte! Chaooo.


Seg dag...

Har haft typ världens segaste dag idag. Har i princip gjort ingenting.
Jag vaknade typ runt 12 av att mamma väckte mig, tvingade mig upp ur sängen och åt frukost. Sedan satte jag mig med mammas dator på mitt rum och kollade på några avsnitt av Glee eftersom jag fick säsong 2 i födelsedagspresent. När klockan var typ halv 4 så gick jag ner och åt "lunch" innan jag återgick till att kolla lite på Glee. Försökte även spela lite på mitt keyboard men orkade typ inte.

Nu har jag precis ätit typ, är supertrött och mitt huvud orkar ingenting. Ska upp 9 imorgon också, yay typ... Men ska lägga mig tidigt idag, i really need it. Hoppas på att ni har haft en längre och bättre dag än jag. Chao.


Hahaha dör lite

Om man har lika misstolkande humor som jag så är detta väldigt roligt haha... :D

What a day!

Vilken dag asså! Har varit en helt underbar födelsedag som jag fick spendera med de jag älskar 
Asså herregud, när jag åkte i bilen påväg hem från Göteborg så var jag jättetrött och tänkte att nu ska jag lägga mig på soffan och chilla när jag kommer hem! Så stannar mamma vid macken och säger att jag måste ta på mig en ögonbindel? Sen åker vi någon konstig väg jag inte kände igen och jag blir ledd in i mitt hus, fast det visste inte jag, jag trodde det var något annat random hus haha. Tillslut får jag titta och då står mina underbara vänner där och har förberett en överraskningsfest! Så söta! 
Så blev ingen vila när jag kom hem, nejnej ;)

Ska skriva och lägga upp bilder imorgon, orkar inte nu, helt slut!
Godnatt på er, sov gott! 

SURPRISE!

Söta vänner man har som fixar överraskningsfest!


15-åring


Johanna & Bobo i paddocken



Bilderna är lite redigerade, dom var så himla mörka så man såg knappt så jag var tvungen att ljusa upp dom lite.
Är inte nöjd med bilderna, men det var riktigt mörkt och på min kamera kan man inte få så hög ISO så det fick bli som det blev.
Får fota Johanna & Bobo någon annan dag när det är soligt och fint tycker jag :)

Tack, tack, tack, tack, tack, tack, tack...

Har suttit och svarat på alla som grattat mig änsålänge på facebook haha... och då insåg jag vilket fult ord "Tack" är! Man märker det efter att ha skrivit "tack" cirka 65 gånger.

Nejmen "tack" liksom, vad är det för ord? Rätt konstigt ord ändå tycker jag. Hehe aja, vaknade strax innan familjen kom in och sjöng för mig och öppnade mina presenter som jag ska lägga upp bild på senare! Ska nämligen åka in till Göteborg och göra lite grejer om lite mer än en timma, äta på restaurang och så, umgås med familjen! Om jag orkar så kommer ett inlägg ikväll med presenter och dagen och så, annars kommer det imorgon, promise!


Happy Birthday to me!


Jag vet att jag gjorde världens finaste bild...

Menmen, idag fyller man alltså 15 hela år! :D Ett grattis kanske?
Fast egentligen fyller jag inte 15 år förrän 14.51 haha... men aja!

Nomnom, fredagsmys!


Dagarna hos Johanna #2



Haha jag diggar de sista bilderna!
Imorgon så kommer det upp lite bilder på Johanna när hon rider också, om jag hinner (ska in till stan och göra massa eftersom jag fyller år då!). Om jag inte hinner/orkar så kommer de väl på söndag eller något :)

Men tycker min blogg har fått en bra nystart i alla fall! Jag hoppas på att jag har kvar blogglusten länge så den kan fortsätta såhär!

Dagens vill ha!



Såg den här filmen för ett tag sedan och älskade den, så vill ha den på dvd nu så jag kan titta på den när jag vill hemma! ;)

Dagarna hos Johanna


Förlåt Johanna... ;)

Var ju hos Johanna onsdag till torsdag, vilket var väldigt kul! :D
Vi dog några gånger, speciellt på natten sen, åh herregud vad kul vi hade... haha.
Den söta hästen ni hittar på bilderna är Johannas foderponny Bobo! Så söt!
Kommer ett till inlägg med bilder senare!

Klicka här för att komma till Johannas blogg!

Spännande!

Just nu är mamma och min lillasyster på övervåningen och slår in presenter till mig, spännande ;)
För nu är det ju faktiskt så att jag fyller 15 år imorgon, wiie!






800kr rikare, jappjapp!

Inte helt fel med 800kr direkt ner i fickan!

 


Look through my eyes


Bilden är tagen av mig med iPhone 4S + instagram

Woila!

Nu är den nya designen uppe, wihooo! :D
Själv är jag rätt nöjd med den och tycker den är rätt mysig.
Vad tycker ni? :)

(Tryck F5 om ni inte ser den)

Nästan klar!

Bara små detaljer kvar på designen nu! :D


Fryser som inihelvete


Sitter på bussen påväg till Göteborg!

Ska sova över hos Johanna ikväll, najsnajs! :D


Det går framåt!

Det går framåt med designen, header och bakgrund är klart så är bara lite småfix kvar nu! ;)
Var lite tveksam om bakgrunden eftersom en av dom var lite mer fin och enkel medan den andra var lite mer häftig och annorlunda, men är rädd att den kanske blir lite jobbig? Så ska lägga upp bild på båda bakgrunderna sen så får ni säga vilken ni tycker är bäst!

Tjao sålänge!

Ny design på g!

Kommer kanske bli lite dåligt med inlägg nu men hade tänkt ta tag i den där nya designen nu när det är nytt år och allt! ;) Har ju pratat om den för längesedan men inte orkat göra klart den så nu ska jag fixa den! Precis som jag så hade jag tänkt att bloggen skulle få lite av en nystart hehe! Bättre uppdatering och sånt ;)

Peace!

GOTT NYTT ÅR!